
Як відключити в ватсапі, щоб не було видно онлайн?
Ви можете змінити, хто бачитиме ваші позначки «востаннє в мережі» й «у мережі».
- Торкніться значка > Налаштування > Конфіденційність.
- Торкніться «востаннє в мережі» й «у мережі»
- Виберіть Всі, Мої контакти, Мої контакти, крім… або Ніхто.
Як у ватсапі вимкнути статус в мережі?
Щоб оцінити нову функцію, перейдіть в меню "Налаштування → Акаунт → Конфіденційність → Час останнього відвідування і статус в мережі". Там же можна відфільтрувати тих користувачів, для яких буде показаний ваш справжній статус в мережі.
Чому я не бачу, коли людина була в мережі?
Перейти до розділу «Конфіденційність». Якщо номер абонента заблокували в WhatsApp, той більше не зможе дізнатися, коли людина, яка його заблокувала, була в мережі. Цей пункт не вдасться підтвердити, оскільки прямих доказів блокування немає — це порушувало б правила конфіденційності для інших користувачів.
Чому у ватсапі не видно людину в онлайні?
Ви або користувач змінили налаштування конфіденційності, щоб приховати цю інформацію. Вам або іншому користувачу потрібно повторно синхронізувати свої контакти. Вас заблоковано іншим користувачем. Вам потрібно зберегти іншого користувача в адресній книзі.
Щоб оцінити нову функцію, перейдіть в меню “Налаштування → Акаунт → Конфіденційність → Час останнього відвідування і статус в мережі”. Там же …
Торкніться значка. більше опцій. > Налаштування > Конфіденційність. · Торкніться «востаннє в мережі» й «у мережі» · Виберіть Всі, Мої контакти, Мої контакти, крім …
Конфігурація цієї функції конфіденційності дуже проста, що дозволяє нам приховати свій статус, щоб люди не знали, спілкуємося ми в чаті чи відкрита програма. У …