Як видалити себе з усіх соціальних мереж?

Як видалити себе з усіх соціальних мереж?

Для цього:

  1. Перейдіть до свого профілю
  2. Натисніть три горизонтальні смужки у верхньому правому куті екрану
  3. Клацніть «Налаштування та конфіденційність»
  4. Потім "Управління акаунтом"
  5. «Деактивувати або видалити акаунт»
  6. «Видалення облікового запису назавжди»

Як видалити всі дані про себе з мережі?

Чи завжди можна видалити інформацію про себе в інтернеті? повністю видалити свої дані з мережі неможливо. Якщо хтось скачав зображення або відео з вами, він може їх викласти будь-якої миті, хоча й не має права цього робити без вашої згоди.

Чи варто видаляти себе із соціальних мереж?

Незалежно від того, на який термін ви вирішите припинити користуватися соціальними мережами, дослідження показують, що відмова від повторюваного прокручування сторінок і постійних повідомлень може покращити психічне здоров'я та якість життя .

Як сховати всі свої дані?

Майже всі дані про дії можна керувати в розділі "Мої дії".

  1. Відкрийте сторінку Обліковий запис Google.
  2. Вгорі екрана натисніть Дані та конфіденційність.
  3. У розділі "Налаштування збереження історії" виберіть функцію, для якої ви не бажаєте зберігати дані.
  4. Під описом натисніть Вимкнути.