
Що означає видалити дані браузера?
Видаляються налаштування й дозволи, які ви надаєте вебсайтам (наприклад, запускати JavaScript, використовувати вашу камеру або визначати ваше місцезнаходження).
Як почистити Google Chrome?
У Chrome
- Відкрийте Chrome на комп'ютері.
- Угорі праворуч натисніть значок Видалити дані вебперегляду.
- Виберіть період, наприклад Остання година або Увесь час.
- Виберіть категорії інформації, які потрібно видалити.
- Натисніть Видалити дані.
Що таке очистити дані?
Очищення даних – це видалення всього контенту з можливістю збереження структури сайту. Тобто дані зі сторінок і таблиць видаляються, але їх структура зберігається.
Що буде, якщо видалити всі дані сайтів?
Важливо. Якщо видалити дані, збережені в обліковому записі Google, з пристрою Android, їх буде вилучено з усіх пристроїв, на яких ви ввійшли в цей обліковий запис Google. на пристрої Android. Видалити дані вебперегляду.
Що відбувається після очищення інформації · деякі налаштування на сайтах видаляються (наприклад, потрібно знову ввійти в обліковий запис); · ви не вийдете з …
Якщо видалити файли cookie, увійшовши в Chrome, ви не вийдете з облікового запису Google. Дізнайтеся, як змінити інші налаштування файлів cookie в Chrome. В …
Для очищення кешу Google Chrome, в правому верхньому куті вікна браузера тиснемо кнопку (три вертикальні крапки) котра відкриває меню налаштування та керування …