Що означає, якщо чоловік заблокував у WhatsApp?
Якщо ви заблокували користувача, ви більше не отримуватимете від нього повідомлення, дзвінки та оновлення статусу. Час вашого останнього відвідування, статус "в мережі", оновлення статусу та зміни вашого фото профілю не буде видно контактам, які ви заблокували.
Що означає, якщо хлопець заблокував вас у WhatsApp?
Якщо людина вас заблокувала, ви не зможете побачити підтвердження прочитання його повідомлення (Подвійна синя галочка). Ви, як і раніше, зможете побачити підтвердження відправлення повідомлення (одинарна сіра галочка). Ви не зможете побачити статус контактів. Ви не побачите оновлення фотографії контактного профілю.
Яка мета блокування будь-кого в WhatsApp?
Після того, як ви заблокуєте невідомий номер у WhatsApp, ви більше не отримуватимете від нього жодних повідомлень чи дзвінків у майбутньому і будете захищені від переслідувань чи спроб шахрайства . Якщо ви заблокуєте існуючий та відомий контакт у WhatsApp, відбудеться наступне: Заблокований контакт не зможе ні надіслати вам повідомлення, ні зателефонувати вам.
Навіщо блокують у WhatsApp?
Ми блокуємо акаунти, якщо вважаємо, що їхні дії порушують наші Умови надання послуг, наприклад, якщо вони пов'язані зі спамом, шахрайством або загрожують безпеці користувачів WhatsApp.